zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
VDL Groep

Bij VDL Groep geloven we dat de kracht van het behalen van échte successen ligt in de trots van de collega’s die de producten maken. Onze nieuwsgierigheid motiveert en inspireert ons om altijd naar het beste te streven. We zorgen ervoor dat we de verbeelding blijven prikkelen en met behulp van hightech innovaties het welzijn en de welvaart van ons allemaal verbeteren. Met een gedrevenheid om te excelleren, voor nu en voor toekomstige generaties.

VDL Groep ontwikkelt en produceert een grote diversiteit aan industriële producten, van onderdelen tot geavanceerde eindproducten. Onze activiteiten zijn samen te vatten in de ‘vijf werelden van VDL’: Science Technology & Health, Mobility, Energy & Sustainability, Infratech en Foodtech. Elk van deze ‘werelden’ heeft eigen kenmerken en uitdagingen mét de gemene deler: een unieke combinatie van denken en doen. Dit maakt ons onderscheidend.

Als familiebedrijf, opgericht in 1953, koesteren wij de waarden vakmanschap, doelgericht en samenwerken. Het grootste goed van onze organisatie zijn onze medewerkers – daarmee maken we het verschil. Door nauw samen te werken en vakmanschap en innovatie te combineren, inspireren we om veranderingen teweeg te brengen. We zijn ons ervan bewust dat de beslissingen die we vandaag nemen, impact hebben op de wereld. Zo maken we steeds opnieuw én samen met onze medewerkers en partners, vandaag het verschil voor de wereld van morgen.

VDL Groep is met ruim 16.000 medewerkers in 19 landen actief. De groep omvat meer dan 100  werkmaatschappijen, elk met een eigen specialisme, die onderling intensief samenwerken. In 2022 realiseerde VDL Groep een gecombineerde jaaromzet van 5,752 miljard euro.

Wij staan voor kracht door samenwerking.

Onze partners