zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
High Tech Campus Eindhoven

Technologie omzetten in business
High Tech Campus Eindhoven, de slimste vierkante kilometer van Europa, is een ecosysteem van 235 high tech bedrijven. Het is de thuisbasis van meer dan 12.000 innovators, onderzoekers en ingenieurs die de technologieën en bedrijven van morgen creëren.

Elk bedrijf op High Tech Campus Eindhoven heeft een gemeenschappelijk doel: het ontwikkelen van nieuwe technologieën en toepassingen die maatschappelijke problemen en uitdagingen helpen oplossen, en deze succesvol op de markt brengen. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de vele samenwerkingsverbanden die op de Campus te vinden zijn – en dat blijkt. Multinationals als Philips, NXP en Intel, kleine en middelgrote hightechbedrijven, onderzoeksinstellingen, dienstverlenende bedrijven, scale ups en startups werken samen aan de technologieën en producten van morgen. Samen zorgen meer dan 12.000 internationale onderzoekers, ontwikkelaars en ondernemers op de Campus voor een enorme hoeveelheid kennis en dynamiek. Zij hebben van de High Tech Campus Eindhoven een van de wereldwijde hotspots gemaakt op het gebied van Health & Vitality, Sustainability, Applied Intelligence, Smart Environments & Connectivity en Software & Platforms.

Als Campus zijn we partner van Dutch Technology Festival omdat we het heel belangrijk vinden dat mensen wereldwijd meer te weten komen over technologie en innovatie. We zijn er ook erg trots op dat we gevestigd zijn in Brainport, een van de belangrijkste economische regio’s ter wereld.

Kom meer te weten over de High Tech Campus Eindhoven.

Onze partners