zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
KOP (Kempisch Ondernemers Platform)

De Kempen is een economisch sterke regio waarin de ondernemende Kempenaar zijn kop boven het maaiveld durft uit te steken. Vanuit Eersel, Bladel, Bergeijk en Reusel-De Mierden vormen 850 (maak)bedrijven en onderwijs samen de grootste werkplaats van Brainport.

Het Kempisch Ondernemers Platform behartigt hun belangen en geeft vorm aan samen- en doorontwikkeling op thema’s als arbeidsmarkt, talentontwikkeling, innovatie en energie. Nieuwe technologieën, circulair ondernemen, krapte op arbeidsmarkt, het stroomnet en op bedrijventerreinen en verdere digitalisering maken immers dat Kempische ondernemers keer op keer voor uitdagingen staan in de enorme schaalsprong die de regio Brainport maakt.

Gelukkig bouwen we in de Kempen sinds jaar en dag al samen aan een duurzaam ondernemersklimaat. Dit vormt de basis voor het excellerende ondernemerschap van de huidige generatie ondernemers én die van morgen. Interesseren en opleiden van jong talent, maar ook van zij-instromers en mensen die wat extra hulp nodig hebben, ook daar staat het Kempisch Ondernemers Platform voor.

Dat doen we met slimme samenwerkingen, zoals het aanbieden van leskisten voor in de klas, Meet & Match-events, HR-leerkringen, een BijbaantjesMarkt en werksessies rond de energietransitie. We delen kennis vanuit de eigen bedrijven, maar halen ook kennis op in de Brainportregio of daarbuiten. En de maakindustrie is de motor van onze regionale economie, maar niet de enige branche die de aandacht van het KOP heeft. Het KOP is er voor alle ondernemers, groot en klein en van starters tot gevestigde orde.

Wil je meer weten over KOP, ga dan naar de website.

Onze partners