zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
Rabobank

Growing a better world together. Dat is de coöperatieve missie van de Rabobank. Samen met onze klanten, leden en partners zetten we ons in voor een sterkere leefomgeving én voor de grote maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Met als uitgangspunt dat we samen meer bereiken dan alleen. Dat doen we zowel internationaal, als nationaal en regionaal. Dus ook hier, in de Brainport regio.

Brainport heeft een gigantische aantrekkingskracht op bedrijven en kenniswerkers. Dat is goed nieuws voor iedereen die hier woont en werkt. Aan de andere kant ligt er een uitdaging om ervoor te zorgen dat deze bloeiende regio ook toekomstbestendig is. Zo moet er geïnvesteerd worden in de verdere economische groei van de Brainport regio én in een meer vitaal leefklimaat. Als betrokken lokale bank pakt Rabobank die handschoen graag op. We stimuleren klanten om onder andere duurzaam en circulair te ondernemen, energie te besparen of op te wekken, te innoveren en digitaliseren en duurzaam te bouwen. Ook helpen we startups en scale-ups om hun ambities waar te maken. Startups & scale-ups dragen in een belangrijke mate bij aan de oplossingen van maatschappelijke uitdagingen en zijn een belangrijke groeimotor voor de economie en werkgelegenheid. Onze bank juicht al deze innovaties toe en helpt innovatieve ondernemers om toekomstbestendig te groeien. Ook ondersteunen we initiatieven die eraan bijdragen dat Brainport zich verder kan ontwikkelen. Zoals Dutch Technology Festival.

Platinum Partner Dutch Technology Festival
Dutch Technology Festival heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét tech event van Nederland. Naast studenten en professionals, trekt Dutch Technology Festival ook veel jongeren en hun ouders. Zij komen hier voor het eerst in aanraking met de wondere wereld van de Nederlandse hightechsector en het bedrijfsleven. En dat is ontzettend belangrijk. Want laat daar nou een van de grootste uitdagingen liggen voor deze regio: het vinden van voldoende vakmensen. Binnen Rabobank spreken wij liever over gouden handen én gouden koppen.  We bedenken het én maken het. Het zijn uiteindelijk deze jonge mensen die bepalen hoe de Brainport regio zich de komende decennia verder ontwikkelt.

Het koesteren, opleiden en aantrekken van technisch talent is nodig om als regio de leidende wereldpositie vast te houden. Door successen te delen, trots en bewustzijn te creëren moet meer talent worden aantrokken voor de hightechsector. Dat doet Dutch Technology Festival met haar inspirerende programma. Door ons als Rabobank te committeren aan Dutch Technology Festival willen wij een bijdrage leveren aan de doelstellingen van Dutch Technology Festival én de verdere groei van de hightechsector in deze regio.

Ga naar rabobank.nl/bedrijven/startups-en-scale-ups om meer te weten komen hoe Rabobank startups en scale-ups verder kan helpen.

Dutch Technology Festival & Rabobank
Eén plek waar technologie en jong talent samenkomen
Goed voor de jongeren & goed voor de Brainport regio

Onze partners