zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
High Tech Helmond-de Peel

Maakbedrijven uit de Peelregio vormen samen Stichting Hightech Helmond-de Peel. In deze stichting zijn ruim 50 bedrijven en onderwijsinstellingen verenigd, met als gezamenlijk doel het interesseren van verschillende doelgroepen voor techniek. Hierbij ligt de focus met name kinderen en jeugd, teneinde voldoende nieuwe aanwas te genereren voor de hightech sector in de Peelregio.

Het is indrukwekkend wat er in regio Helmond – de Peel allemaal wordt gemaakt. Waar de deuren meestal gesloten blijven, zetten de bedrijven van Stichting Hightech Helmond- de Peel deze juist open om het grote publiek kennis te laten maken met technologie. Zo laten we zien hoe ontzettend veelzijdig en verwonderend de wereld van de techniek eigenlijk is. Hoe pakt de stichting dit aan? Allereerst zijn de maakbedrijven uit de Peelregio zelf aan zet. Daarnaast gaat het om de kracht van de onderlinge samenwerking en verbinding binnen de Brainport Regio, o.a. door aan te sluiten bij reeds bestaande succesvolle initiatieven en platformen in de regio.

Meer weten? Bezoek de website via www.hightechhelmonddepeel.nl

 

Onze partners