zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
AAE

AAE: Pushing Technical Boundaries
Wij zijn AAE: leading edge, innovatief en hightech. AAE is, vanaf het ontstaan in 1976, uitgegroeid tot het hightech familiebedrijf dat het vandaag de dag is. Klinkt goed? Mooi! Maar wat bedoelen we hier nu precies mee? Nou, wij werken samen met verschillende fabrikanten binnen de medische-, farmaceutische, automotive, plastics, halfgeleider, solar en food branche.

Onze mensen maken het verschil
Wist je bijvoorbeeld dat onze grensverleggende technologie een belangrijke bijdrage levert aan onze gezondheid? Of dat jij, dankzij onze technologie, dit bericht op jouw telefoon, tablet of computer kunt lezen? Dit hebben we te danken aan onze getalenteerde en gespecialiseerde vakmannen en vrouwen die samen met hun werk bij AAE de wereld iedere dag weer een stukje beter, slimmer en mooier willen maken!

Proud to be part of something great
AAE is door de jaren heen sterk betrokken geraakt bij opleidingstrajecten, opleidingsinstituten en studierichtingen op alle denkbare niveaus in de Brainport regio. Dit doen we om leerlingen en studenten de mogelijkheid te bieden om kennis te maken, te leren en praktijkervaring op te doen in tal van technische vakgebieden. Ook onze samenwerking met Dutch Technology Festival hangt samen met onze passie om jeugd te interesseren en te enthousiasmeren voor techniek. Wij zijn dan ook ontzettend trots om als partner deel uit te mogen maken van dit hogere doel.

Welkom bij AAE! Wil jij samen met ons technologische grenzen verleggen? Bezoek ons op Instagram of LinkedIn (@AAE bv) en doe met ons mee!

Of… stap letterlijk in de wereld van AAE via onze Virtuele Tour! Ontdek het op join.aaebv.com

Onze partners