zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

Zaterdag 8 juni ’24
High Tech Ontdekkingsroute
10:00 – 16:00 uur
Diverse locaties
Gratis toegang

Doelgroep Voor tech-liefhebbers van alle leeftijden Contact e.claessen@brainportdevelopment.nl

Ontdek de locaties

Ontdek innovaties in de Brainportregio

Op 8 juni 2024 vindt de High Tech Ontdekkingsroute plaats in de Brainportregio. Brainport Industries Campus, Stichting Hightech Helmond – de Peel (locatie GEA-Bakel), High Tech Campus Eindhoven, TU/e, Fontys & Summa (locatie TU/E-campus), VDL ETG (De Schakel – Eindhoven) en het Philips Museum zetten hun deuren wagenwijd open zodat bezoekers een kijkje in de high tech-keuken kunnen nemen van de Brainportregio.
Ook kun je deze dag een bezoek brengen aan DAF en ASML, maar let op: voor een bezoek aan deze locaties is vooraf inschrijven gewenst.  

Iedereen is welkom: van kinderen, tieners en hun ouders of opa’s en oma’s tot omwonenden, professionals en studenten. Er is veel te beleven en te doen. Wat dacht je van voetballen met robots, solderen of een drone-challenge? Snuffel bij bekende tech-bedrijven in de regio rond en ontdek of techniek jou op het lijf geschreven is!

Maak alvast kennis met de ‘Op de Proef-tuinen’:

DAF Experience

Op deze locatie ben je op 8 juni van harte welkom op inschrijving.

Brainport Industries Campus

De bewoners van de Brainport Industries Campus en andere bedrijven uit de regio verwelkomen je graag en bieden allerlei leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud. Ontdek wat er afspeelt achter de groengele muren van deze bijzondere campus.

High Tech Campus

The High Tech Campus Eindhoven is opening its doors once again on June 8th!
At our hotspot, you can join an exciting day full of inspiration, curiosity and innovation.

TU/e, Fontys & Summa (locatie TU/e campus)

Fontys Hogescholen en de Technische Universiteit in Eindhoven openen haar deuren!

Stichting Hightech Helmond – de Peel | Locatie: GEA (Bakel)

Techniek draait om beleving. Daarom bundelen jaarlijks ruim 50 technologiebedrijven, onderwijsinstelling en studententeams hun krachten tijdens Hotspot Hightech – Helmond de Peel. De Hotspot draait om het ontdekken en beleven van techniek voor jong en oud.

ASML

Beleef de wereld van ASML op de campus in Veldhoven, het wereldwijde hoofdkantoor en een belangrijke ontwikkel- en productielocatie.

VDL ETG – De Schakel

Meer informatie volgt snel!

Philips Museum

Onze partners