zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube
Demcon

Demcon: Imagine tomorrow. Challenge today. 

Hoogwaardige technologie voor onze toekomst
Demcon ontwikkelt hoogwaardige, innovatieve en complexe systemen en producten. Of het nou gaat om oplossingen in high-tech systems & materials of life sciences & health. We dragen bij aan een betere wereld voor morgen.

Met mechatronica als het multidisciplinaire specialisme, bundelen we de kennis en competenties op verschillende sterke vakgebieden. Samen zijn de disciplines verantwoordelijk voor het bedenken en uitwerken van innovatieve concepten en creatieve oplossingen voor de ontwerpopgave van onze klanten.

Samen de uitdaging aangaan
Bij Demcon vinden we kennisdeling belangrijk en geloven we dat je meer kunt bereiken door de krachten te bundelen. Wij zetten in op duurzame partnerships vanuit verschillende expertises om innovatie te stimuleren. In Nederland, zowel regionaal als nationaal, en ook in Europa. Zo werken we samen aan de technologie van de toekomst.

Vanuit een gezamenlijke passie voor techniek zijn we partner van Dutch Technology Festival. En als onderdeel van het Brainport ecosysteem onderschrijven we het belang van de hightech-sector voor de Nederlandse economie. Als Demcon dragen we graag bij aan de ontwikkeling van hoogwaardige technologie en innovatieve producten.
Daarnaast voelen we ook een verantwoordelijkheid om ons, naast technologische vernieuwing, ook in te zetten voor stimulering van ondernemerschap en investering in talent en onderwijs

Demcon advanced mechatronics is onderdeel van de Demcon group en kan daardoor gebruik maken van veel hooggekwalificeerde engineers met diverse expertises. Als system supplier dekken we de volledige behoefte van de klant af, van proof-of-principle, prototype en pre-productie tot serieproductie.

Lees meer op www.demcon.com of www.demcon.com/mechatronics

Onze partners