zaterdag 8 juni 2024 #HTOR
#HTOR
Dutch Tech Fest on Facebook Dutch Tech Fest on Instagram Dutch Tech Fest on Twitter Dutch Tech Fest on LinkedIn Dutch Tech Fest on Youtube

TechniekGeniek
powered by Midpoint-Brabant
 
Al het moois op het gebied van techniek in Midden-Brabant komt samen op TechniekGeniek. TechniekGeniek is het Midden-Brabantse clubhuis van fans en volgers van techniek. Met TechniekGeniek vieren we techniek!

Inspireren
TechniekGeniek inspireert jongeren en zij-instromers om te kiezen voor een opleiding en/of een baan in de techniek. TechniekGeniek laat zien hoe gaaf het is om te leren en te werken in de techniek. En hoeveel moois er gaande is in de regio Midden-Brabant!

Verhalenplatform
TechniekGeniek is het label, de website TechniekGeniek.nl, is de spil: een verhalenplatform rondom techniek in Midden-Brabant. TechniekGeniek roert zich ook op Instagram, Linkedin, Facebook en YouTube.

Powered by Midpoint-Brabant
TechniekGeniek is powered by Midpoint-Brabant.  Midpoint-Brabant is hét samenwerkingsprogramma van Midden-Brabant. Samen met onderwijs, bedrijfsleven en gemeenten nam Midpoint-Brabant enkele jaren geleden al het initiatief om meer mensen (van jonge leerlingen tot volwassen instromers) enthousiast te maken voor leren en werken in de techniek. Dat kwam samen in het Deltaplan Techniek Midden-Brabant.

 

Onze partners